Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی گفت: ۱۶.۵ درصد از واحد های صنعتی استان راکد هستند.

حاتمی امروز ۸تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات شهرک های صنعتی برگزار شد، افزود: کلینیک کسب وکار باهدف عارضه یابی شهرک های صنعتی تاسیس شد و با حمایت های مسئولان استانی درصد واحد های صنعتی راکد استان از ۲۷ونیم درصد به ۱۶ونیم درصد کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ۳۵ شهرک وناحیه صنعتی مصوب و ۲۷ناحیه و شهرکت صنعتی در حال بهره برداری و واگذاری در استان وجود دارند، تصریح کرد: از بدو تاسیس شهرکهای صنعتی ۲۴۲۵ قرار داد حق انتفاع با تولید کنندگان در سطح استان منعقد شده است. 

حاتمی خاطر نشان کرد: تاکنون ۱۵۷۲ واحد صنعتی در استان موفق به اخذ پروانه شده و از این تعداد ۱۳۱۶ واحد صنعتی فعال و ۲۵۶ واحد راکد در سطح شرکت شهرک های صنعتی وجود دارد.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی اظهار کرد: در برنامه سال گذشته مقرر شد ۸۰واحد صنعتی راه اندازی مجدد شود اما با حمایت ها در نهایت ۹۱واحد به چرخه تولید برگشت که از این تعداد ۷۶واحد در سطح شهرک های صنعتی استان و مابقی در واحد های صنعتی خارج نواحی شهرک ها بود.

وی خاطر نشان کرد: ۳۰درصد از کل واحدهای صنعتی راکد را کم کردیم.

حاتمی با اشاره به اینکه ۲۴۷۶هکتار زمین صنعتی در اختیار داریم که از میزان ۱۶۰۰هکتار زمین صنعتی در حال واگذاری است، یاد آور شد: آمادگی داریم برای زمین های که برای شهرک های صنعتی اختصاص می یابد زیرساخت و امکانات  ایجاد کنیم .

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی تصریح کرد: در سطح استان ۸تصفیه خانه فاضلاب در حال بهره برداری داریم همچنین در سطح شهرک های صنعتی آذربایجان غربی ۱۲ایستگاه آتش نشانی و ۷ماشین آتش نشانی داریم.

حاتمی ادامه داد: پیدا کردن زمین برای ایجاد شهرک و نواحی صنعتی به ویژه در جنوب استان و قیمت بالای مواد اولیه از جمله مشکلات شهرک های صنعتی آذربایجان غربی است.

وی گفت: طی رایزنی های انجام شده بزودی شهرک صنعتی خصوصی به مساحت ۱۰هکتار در استان کلنگ زنی می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شرکت شهرک های صنعتی شهرک های صنعتی آذربایجان غربی شرکت شهرک های صنعتی واحد صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۳۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی در استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: از این تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی بود.

وی افزود: سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان انجام می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی اضافه کرد: همچنین ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در دولت سیزدهم در استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به افزایش تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ هزار تن معادل پنج هزار میلیارد ریال در مصرف آرد استان صرفه‌جویی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآورشد: تولید گندم لرستان از ۱۲۳ هزار تن در دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش یافته و در حوزه گلخانه نیز سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار رسیده است.

سید عماد شاهرخی با بیان اینکه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی در لرستان نیز از دو هزار و ۲۰۰ به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است که برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نیز در این خصوص راهگشا خواهد بود.

وی بیان کرد: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم در بخش کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند